Meer over app ontwikkeling

Verbind je klanten echt met je organisatie

Een app is een handige (online) tool, waarmee je klanten meer service biedt en jouw bedrijf van je concurrenten onderscheidt. Een app bindt je bestaande klanten en werkt als een magneet voor prospects.

Wij ontwikkelen snelle en stabiele apps voor alle devices en platforms, waaronder iOS, Android en het web. Met onze expertise bouwen we niet alleen jouw app, maar begeleiden we je van A tot Z bij een toekomstbestendige keuze.

heading prefix icon

Welke verschillende apps bieden wij?

Native apps

Jouw eigen app voor iOS en/of Android met eindeloze mogelijkheden. Supersnel en vol met opties. Natuurlijk inclusief publicatie in de App Store en Play Store.

Flutter apps

Sommige oplossingen zijn geschikt voor een krachtig cross platform oplossing zoals Flutter. We leggen je graag de verschillen uit. Dutch Height kiest samen met jou voor de juiste oplossing.

Meer over Flutter apps

Web apps

Een web app is een combinatie tussen een mobile app en een website. In veel gevallen een prima oplossing al je data beschikbaar wilt maken aan een mobile doelgroep.

Web app laten maken

Meer dan mobiel

Nog meer dienstverlening naar je klanten? Wij ontwikkelen ook apps voor tv's, informatiezuilen en andere intelligente-apparaten. Dit betekent herkenning en eenduidigheid in elke situatie.

heading prefix icon

Wat levert een app op?

Verkoop je diensten

Biedt je app te koop aan of verplicht een abonnement. Op deze manier is je app een onderdeel van je dienstverlening en inkomsten genereren.

We helpen je graag met het bepalen van het juiste app verdienmodel.

Effectiever personeel

Ook een gratis of interne app levert voordelen op. De app kan taken automatiseren, fouten voorkomen en personeel ontlasten. Deze zogenaamde Enterprise apps zijn onmisbaar in een moderne organisatie. Benieuwd of jou bedrijf hier baat bij heeft? Meer over interne apps.

heading prefix icon

Via welke kanalen kunnen we de app publiceren?

App Store of Play marked

Jouw eigen app voor iedereen beschikbaar in de app stores. Bereik een wereldwijd publiek en laat de distributie over aan het platform.

Afgesloten App Store

Wanneer je je app alleen wil laten gebruiken door een selecte groep, bijvoorbeeld klanten.

Intern gebruik

Jouw eigen app alleen beschikbaar voor eigen personeel? Dat is geen probleem, we zorgen dat de app alleen intern beschikbaar is. Meer over interne apps.

heading prefix icon

Een app laten maken door Dutch Height

Je bent opzoek naar meer dan een ontwikkelaar, waarschijnlijk zoek je een partner. Dutch Height ontwikkeld apps met partnerschap als basis en meerwaarden bieden voor je organisatie. We denken mee en stellen kritische vragen. Lees hier hoe we apps ontwikkelen. Over het algemeen ontwikkelen we je app in een half jaar tijd. Lees hier meer over de duur van app ontwikkeling.

heading prefix icon

Maar wat kost een app ongeveer?

Over het algemeen liggen de kosten tussen de €4.000 en €100.000. Dat is een hoop geld, maar met de juiste strategie is je app een perfecte investering zijn. Om een inschatting te maken is het van belangrijk om eerst je vraag goed te begrijpen. Over het algemeen kunnen we zeggen, hoe meer schermen, des te hoger de kosten. Weten wat jou app echt gaat kosten of weten wat mogelijk is met je budget? Neem contact op of lees meer op Wat kost een app?

Stuur ons een mail Direct een expert aan de lijn