Meer over onze apps

Verbind je klanten echt met je organsiatie

Een app is een handige (online) tool, waarmee je klanten meer service biedt en jouw bedrijf van je concurrenten onderscheidt. Een app bindt je bestaande klanten en werkt als een magneet voor prospects. Zo zorgt je app voor meerwaarden.

Wij ontwikkelen snelle en stabiele apps voor alle devices en platforms, waaronder iOS, Android en het web. Met onze expertise bouwen we niet alleen jouw app, maar begeleiden we je van A tot Z bij een toekomstbestendige keuze.

heading prefix icon

Welke verschillende apps bieden wij?

iOS Apps

Jouw eigen app voor Iphone en Ipad met eindeloze mogelijkheden. Natuurlijk inclusief publicatie in de App Store.

Android Apps

Android draait op veel meer apparaten dan alleen je telefoon. Voor vrijwel al deze devices ontwikkelen wij jouw apps op maat. Een wereld van mogelijkheden ligt hiermee open.

Apps gebouwd in Flutter

Sommige oplossingen zijn geschikt voor een cross platform app. Andere vergen de kracht van een native app. We leggen je graag de verschillen uit. Dutch Height kiest samen met jou voor de juiste oplossing.

Verder dan tablet of smartphone

Nog meer dienstverlening naar je klanten? Wij ontwikkelen ook apps voor tv's, informatiezuilen en andere intelligente-apparaten. Dit betekent herkenning en eenduidigheid voor al je gebruikers, in elke situatie.

heading prefix icon

Wat levert een app op?

Verkoop je diensten

Biedt je app te koop aan of verplicht een abonnement. Op deze manier kan je app een onderdeel worden van je dienstverlening en inkomsten genereren.

We helpen je graag met het bepalen van het juiste app verdienmodel.

Effectiever personeel

Ook een gratis of interne app kan voordelen opleveren. Een app kan taken automatiseren, fouten voorkomen en personeel ontlasten. Deze zogenaamde Enterprise apps zijn onmisbaar in een moderne organisatie. Benieuwd of jou bedrijf hier baat bij heeft? Meer over interne apps.

heading prefix icon

Via welke kanalen kunnen we de app publiceren?

App Store of Play marked

Jouw eigen app voor iedereen beschikbaar in de app stores. Bereik een wereldwijd publiek en laat de distributie over aan het platform.

Afgesloten App Store

Wanneer je je app alleen wil laten gebruiken door een selecte groep, bijvoorbeeld klanten.

Intern gebruik

Jouw eigen app alleen beschikbaar voor eigen personeel? Dat is geen probleem, we zorgen dat de app alleen intern beschikbaar is.

heading prefix icon

Maar wat kost een app ongeveer?

Weten wat jou app gaat kosten of weten wat mogelijk is met je budget? Neem contact op of lees meer op onze uitgebreide kosten pagina.

Stuur ons een mail Direct een expert aan de lijn