Je wilt een app laten maken?

Hoe ontwikkelen we een app?

Je idee
We beginnen met luisteren, wat zijn je wensen en waarom.

Plan/ kosten
We maken een realistisch kostenplaatje en plan

Uitwerken
Gaan we aan de slag? Dan gaan we samen de app ontwikkelen.

Doorontwikkelen
Na oplevering blijven we betrokken, we geloven in partnerschap.

heading prefix icon

Wat voor app wil je?

Een simpele vraag, die meestal heel ingewikkeld is. Er zijn namelijk veel mogelijkheden en oplossingen. Daarom gaan we eerst je wensen in kaart brengen. Zo krijgen we een idee van je wensen en nog belangrijker, het probleem dat je wilt oplossen. We luisteren graag en stellen kritische vragen, wij geloven namelijk in partnerschap en een goede partner is geen ja knikker.

Nadat we je probleem goed begrijpen kunnen we een kosten indicatie en advies afgeven. We adviseren een aanpak, want welke oplossing past bij je probleem? Een Native iOS app? Een hybride oplossing zoals Flutter? Of misschien is een mobile website voldoende? We kiezen het middel pas nadat we het probleem kennen en niet andersom.

Daarnaast maken we de indicatie door je wensen op te delen in behapbare onderdelen. Nu weten wat een app ongeveer kost? Bekijk onze uitleg of bel ons gewoon.

Rittenregistratie app voorbeeld
heading prefix icon

Hoe maken we je app?

Als we besluiten aan de slag te gaan. Hoe gaat dit dan in zijn werk? Allereerst maken we een functioneel ontwerp. Dit kan per onderdeel of in zijn geheel. Afhankelijk van de grote van je app kiezen we samen de beste aanpak. In het functioneel ontwerp beschrijven we hoe het onderdeel gaat werken en hoe we dit gaan maken. Wanneer alles op papier staat, kunnen we beginnen met ontwikkelen. Uiteraard kunnen we tijdens het ontwikkelen nog bijsturen. Want de ervaring leert dat er gaande weg altijd nieuwe inzichten ontstaan.

Tijdens ontwikkelen leveren we onderdelen op in tussentijdse evaluaties, we proberen de app zo snel mogelijk op je toestel te krijgen. Dit betekend dat je zo snel mogelijk kan gaan testen en meedenken. We willen je betrekken in het process, want zo zorgen we voor de app die je voor ogen hebt.

heading prefix icon

Waarom moet Dutch Height jou app maken?

  • Je wordt geen klant maar een partner, we denken altijd met je mee.
  • Flexibiliteit, we zoeken de beste oplossing.
  • Transparantie in kosten, aanpak en werkwijze.
  • Gevestigd nabij Rotterdam, dus een Rotterdamse mentaliteit.
  • Wij ontwikkelen je app volledig, dus eventueel ook de backend/ API.
  • We ontwikkelen meer dan alleen app, bijvoorbeeld maatsoftware en webshops.
heading prefix icon

Hulp nodig, of vragen?

We helpen je graag en vrijblijvend. Bespreek het gewoon met ons. Kost niks, nou ja een beetje tijd. Maar dan weet je wel wat je moet weten.

Direct je vraag stellen Direct een specialist aan de lijn