API koppeling laten ontwikkelen

Faciliteer ingewikkelde processen of wissel automatisch data uit

Alleen je voorraad beschikbaar stellen? Of misschien een volledige boeking laten doen? Dit kan allemaal via je eigen API.

Versleutelde verbinding,
data-encryptie

We zorgen voor beveiligde communicatie, door de verbinding te versleutelen en de data the encrypten.

Verbind onbekende systemen
van bekende partners

Een API stelt andere te koppelen met je systemen. De meeste API's zijn volgens een standaard ontwikkeld, dit maakt ze makkelijk te implementeren.

Voorkom fouten
en dwing geldige data af

Dwing juiste gegevens af door regels op te stellen en voorkom menselijke fouten.

heading prefix icon

Wat voor API past bij jou bedrijf?

Wat is een API koppeling? Heel simpel, het is een aansluiting om systemen te koppelen. Verbind bijvoorbeeld je website met je CRM systeem of je webshop met je voorraad software. Naast gegevens uitwisselen, kunnen complexe processen beschikbaar worden gemaakt. Eigenlijk is vrijwel alles mogelijk. Een veelvoorkomend voorbeeld is een koppeling tussen Exact en interne software.

Veilige verbinding tussen twee systemen?

Wanneer je bijvoorbeeld je webshop wil koppelen aan je voorraad pakket, dan volstaat een enkele koppeling. We zorgen voor een veilige verbinding zodat bijvoorbeeld je webshop altijd de juiste voorraad laat zien.

Koppeling tussen meer dan twee systemen?

Heb je een koppeling nodig om meerdere systemen te koppelen? Naast je eigen voorraad ook actuele voorraad van partners laten zien? Dat is geen probleem, we koppelen ook externe systemen, altijd gemakkelijk uit te breiden.

Je eigen API voor derde

Geef derde de mogelijkheid jou API te integreren in hun eigen software. Een extra dienst naar klant en leverancier. Wij zorgen voor een robuuste en veilige API, die door top documentatie naadloos geïntegreerd kan worden. Zo wordt je dus als het ware een leverancier van je eigen data.

heading prefix icon

Voorbeelden van koppelingen

Exact koppeling

Je verkoopfacturen automatisch in Exact, bijvoorbeeld uit je webshop. Exact biedt veel mogelijkheden, welke functies we gaan koppelen is aan jou. Gebruik je alleen facturatie? Geen probleem, we koppelen alleen wat je echt nodig hebt.

Lees hier meer over Exact koppelingen.

Postcode/ adres gegevens koppeling

Een koppeling met het kadaster of andere postcodedatabase is een veel gebruikte aanvulling op softwaresystemen zoals CRM systemen en webshops. Naast adres/ postcode omzetting zijn andere waardevolle gegevens altijd up to date.

heading prefix icon

Wat kost een API?

Dat klinkt natuurlijk allemaal super, je bespaart een hoop tijd en voorkomt fouten. Maar wat kost een API? Uiteraard ligt dat erg aan de soort en de complexiteit van de koppeling. Over het algemeen ligt de prijs tussen de €2.000 en €10.000. Voor ieder budget is er een oplossing. Lees meer op: Hoeveel kost een API?

API's zijn complexe oplossingen, daarom begrijpen we dat je vragen hebt. Bespreek het gewoon met ons. Kost niks, nou ja een beetje tijd. Maar dan weet je wel wat je móet weten.

Maak direct een afspraak Bel direct met een specialist