Maatwerk ontwikkel diensten

heading prefix icon

Onze diensten

Wij bouwen en onderhouden apps, software, websites en webshops. We ontzorgen je hiermee, maar brengen je vooral digitaal verder. Dit doen we met de nieuwste, toekomstvaste technieken. We scholen voortdurend bij. Zo haal jij maximaal rendement uit je investering.

Apps

Wij ontwikkelen snelle en stabiele apps voor alle devices en platforms waaronder iOS en Android. We hebben brede ervaring met verschillende organisaties. Groot en klein. Met die praktijkervaring en onze expertise, begeleiden we je bij een toekomstbestendige keuze en alle specificaties. Na oplevering toetsen we de praktijkwerking en passen aan als dat nodig is.

Lees meer over apps

Websites

Toe aan een betere en uitgebreidere website? Dutch Height ontwikkelt deze helemaal op maat naar jouw wensen. Met een razendsnel, krachtig en gebruiksvriendelijk CMS hoef je geen computerexpert te zijn om je website te beheren. Wel zo fijn, want wij denken dat je liever met je klanten en je omzet bezig wilt zijn.

Lees meer over website ontwikkeling

Software

Het automatiseren van processen met software versterkt je bedrijf. Maar je moet het slim en efficiënt aanpakken. Dutch Height ontwikkelt software voor vrijwel elk proces. De oplossingen integreren we naadloos met je bestaande of externe systemen.Daar horen ook updates van jouw software bij. De afspraken hierover maken we in een onderhoudsovereenkomst. En wanneer besturingssystemen als Windows en Apple updates doorvoeren, zorgen we dat jouw software het blijft doen.

Meer over software ontwikkeling

Webshops

Toe aan een webshop? Nieuw of als uitbreiding op je website? Dutch Height ontwikkelt jouw webshop op professioneel niveau en helemaal op maat naar jouw wensen. Met ons razendsnelle, krachtige en gebruiksvriendelijk CMS hoef je geen computerexpert te zijn om je webshop te beheren. Dat is wel zo fijn, want je bent natuurlijk liever met je klanten en omzet bezig.

Meer over webshop ontwikkeling

SEO-Content

Met een prachtig ontwerp van je website en een leeg CMS ben je er niet. Er moet een verhaal in. Dit verhaal moet aansluiten bij je doelgroep en jouw visie tot uiting brengen. Je kunt dit zelf doen, maar schrijven is een vak apart. Bovendien wil je dat je website wordt gevonden. SEO (zoekmachine optimalisatie) is dan belangrijk. Dus als jij met je eigen vak bezig wilt zijn, laat Dutch Height de content dan verzorgen.


Jouw eigen app

iOS App ontwikkeling

Jouw eigen app voor Iphone en Ipad door middel van webtechnologie met de snelheid van native apps. Natuurlijk inclusief de verplichte certificering om in de App Store te komen.

Android App ontwikkeling

Android draait op veel meer apparaten dan alleen je telefoon. Voor vrijwel al deze devices ontwikkelen wij jouw apps op maat. Een wereld van mogelijkheden ligt hiermee open.

Verder dan smartphone en tablet

Wil je je dienstverlening aan je klanten nog breder aanbieden, dan ontwikkelen wij ook apps voor tv's, informatiezuilen en andere intelligente-apparaten. Dit betekent herkenning en eenduidigheid voor al je gebruikers, in elke situatie.

Flutter & PWA Ontwikkeling

Sommige oplossingen zijn geschikt voor een Progressive Web App (PWA). Andere vergen de kracht van een native app. We leggen je graag de verschillen uit. Dutch Height kiest samen met jou voor de juiste oplossing.

Meer over app ontwikkeling
App screenshot
heading prefix icon

Software op maat

C dustin K Iog Bqf8 E unsplash

Cloud software

Om je nieuwe oplossing overal beschikbaar te maken, zet Dutch Height haar expertise in op het gebied van cloud ontwikkeling. De oplossing wordt centraal veilig en redundant gehost en is met een internetverbinding overal ter wereld te gebruiken. Geen dataverlies, actuele backups en geen installaties en geheugen op je devices nodig.

Sten ritterfeld e Fgjz Z0 Fe Xs unsplash

Lokale oplossingen

Toch redenen om alle software op je eigen IT-infrastructuur te willen draaien? Veiligheidspolicy, geen netwerk of geen gsm toegestaan (petrochemie), prima toch? Alles wat wij ontwikkelen is zowel geschikt voor gebruik in de cloud, maar ook voor lokale oplossingen.

Volledig koppelbaar met andere systemen

API's

Wil je je huidige of nieuwe omgeving openstellen voor beveiligde communicatie met externe partijen? Dat snappen wij. Maar veiligheid en dataprotectie (AVG-wetgeving) staat voorop. Daarom bouwen wij solide API's op maat. Naast, om of in je oplossing.

Frontend development

Wij ontwikkelen jouw intuïtieve frontend op maat. Al bij het ontwerp houden we rekening met eventuele uitbreidingen. Daarbij borgen we het onderhoud zodat je nooit op een doodlopend spoor belandt en je investering echt rendement oplevert.

Backend development

Geen frontend, app of software zonder aansturing door een doordachte en solide backend oplossing. Deze moet 100% veilig zijn en voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Ook hier onderscheidt Dutch Height zich met onderhoud om je investering te laten renderen.

Koppelingen

Waarschijnlijk werk je al met diverse oplossingen die onderdeel zijn van je werkprocessen. Ervan uitgaande dat deze software een koppelvlak biedt, koppelen wij deze natuurlijk naadloos aan de oplossingen van Dutch Height.

Device onafhankelijk

Onze software is niet alleen geschikt voor een desktop computer maar voor elk apparaat. Onze webbased aanpak is cross-platform, responsive en adaptive. Of wil je mobile-first? Bespreek je wensen en wij kiezen de bijpassende aanpak.

heading prefix icon

Jouw eigen website

Halacious t Zc3vj P Ck Q unsplash

Een CMS waarmee je alles kan regelen voor je website

Wil je je website koppelen aan externe systemen of software van derden? Vanuit je relatiebestand een email campagne of nieuwsbrief versturen? Dutch Height koppelt je site aan deze software. Bijvoorbeeld aan Mailplus, Mailchimp of andere diensten.

Markus winkler Ir Rb SND5 E Uc unsplash

Speel slim in op je bezoekers

Wil je je website koppelen aan externe systemen of software van derden? Vanuit je relatiebestand een email campagne of nieuwsbrief versturen? Dutch Height koppelt je site aan deze software. Bijvoorbeeld aan Mailplus, Mailchimp of andere diensten.

Volledige controle

Met ons CMS ben je baas over jouw site. Aanpassen en actualiseren waar je ook bent. Wil je bloggen? Kan ook. We configureren je CMS geheel naar jouw behoeften. Wat je niet gebruikt, zie je ook niet. Daardoor is het beheer vele malen sneller en makkelijker dan met een standaard CMS.

Responsive en adaptive

Een responsive website schaalt mee het scherm waarop je de site bekijkt. Een adaptieve website verandert bovendien de indeling op het scherm, waardoor de belangrijkste onderdelen primair getoond worden. Daarmee houd je de aandacht van de bezoeker meteen goed vast.

Integraties

Wil je je website koppelen aan externe systemen of software van derden? Vanuit je relatiebestand een email campagne of nieuwsbrief versturen? Dutch Height koppelt je site aan deze software. Bijvoorbeeld aan Mailplus, Mailchimp of andere diensten.

Meerdere talen & websites

Heb je internationale relaties? Dan wil je je website in meerdere talen. Bij ons kun je met één en hetzelfde CMS meerdere websites beheren en met meerdere talen ervoor zorgen dat je bezoekers zich altijd welkom voelen.