Website met webportal laten maken

Beveilig portal

Geef bezoekers via je website toegang tot een beveiligde omgeving.

Voor klanten

Laat je klanten zaken zelf regelen via je klantenportaal.

Voor personeel

Geef personeel overal toegang met een personeelsportaal.

heading prefix icon

Wat is een webportaal?

Een (web)portaal

Een webportaal is een beveiligde omgeving op je publiek website. Bezoekers kunnen dus inloggen om bij verschillende afgesloten onderdelen te kunnen. Vaak wordt een webportaal ingezet om klanten te helpen, dit noemen we een klantenportaal. Met een klantenportaal kunnen je klanten bijvoorbeeld gemakkelijk toegang geven tot facturen of support tickets.

Naast klantenportalen, is het ook mogelijk een webportaal in te zetten voor je personeel. Met een personeelsportaal is het gemakkelijk om waar ook ter wereld, werkbonnen in te leveren. Ook bij een personeelsportaal, kan er gemakkelijk worden ingelogd om toegang te krijgen tot verschillende functies.

Natuurlijk zijn er nog veel toepassingen te bedenken voor een webportaal. We denken graag met je mee!

Mail ons Direct bellen
heading prefix icon

Werkt altijd met je bestaande website en software

Heb je al een website? Geen probleem, we maken een webportaal zonder problemen voor of naast je website. Waar mogelijk integreren we de twee zodat je alles op een plek kunt beheren. Heb je ook nog andere software? Dan integreren we deze ook, zo krijg je een compleet geheel. Zo voorkom je dubbele handelingen en data op meerdere plekken. We onderzoeken de mogelijkheden en adviseren je waar mogelijk.

Als je ook een nieuwe website wilt is dit uiteraard ook geen probleem. Dan bouwen we je webportaal en website tegelijk en zorgen we voor een compleet systeem.

heading prefix icon

De kosten en planning

Wat kost een webportaal?

Op basis van je wensen bepalen we een passende prijs. Uiteraard wordt een webportaal duurder, naarmate er meer functionaliteit in zit. Over het algemeen variëren de prijzen tussen de € 2.000 en € 20.000. Maar met een webportaal van €2.000 kun je al inloggen en bestanden downloaden.

Hoe lang duurt het bouwen van een webportaal?

Over het algemeen zijn we een goede maand bezig met het bouwen en testen. Op deze pagina leggen we precies uit hoe we dat aanpakken. Kort samengevat, bestaat het traject uit drie fases. Ontwerpen, bouwen en testen. Hierna kun je aan de slag!

Mail ons Direct een expert aan de lijn