Ons ontwikkeltraject

Het traject
Een ontwikkelproject is een ingewikkeld proces. Om het voor jou als klant begrijpelijker te maken proberen we je hier uit te leggen hoe ons ontwikkeltraject in elkaar steekt. Welke onderdelen komen hier aan te pas? Bij welke onderdelen verwachten we iets van jou? Wat levert een onderdeel op?

Traject verloop
Nadat we duidelijk weten wat het eind doel is, kunnen we een traject opdelen in meerdere onderdelen. We passen het traject zoveel mogelijk aan op je nodig hebt. Samen kunnen we er dus voor kiezen om het project op te delen in meerdere mini projecten. Zo wordt het voor beide makkelijker te bepalen wat nodig en mogelijk is.

heading prefix icon

Ontwerpen

Waarschijnlijk bedoelen we wat anders met ontwerpen dan dat je vooraf dacht. Want het eerste onderdeel bestaat uit de architectuur van het product. Wat en hoe moet de software iets gaan doen en hoe zorgen we er voor dat het snel en onderhoudsvriendelijk blijft. Vergelijk het met een bouwtekening van een huis, voordat we gaan bouwen weten we waar en hoeveel deuren er in het huis zitten.

Nadat dit bekend is gaan we ontwerpen zoals je waarschijnlijk vooraf dacht, het mooi maken dus.

Visueel ontwerp

Voor het visuele ontwerp starten we bij je huidige huisstijl. We willen natuurlijk dat je klanten en werknemers je bedrijf herkennen. Dit wekt vertrouwen en straalt professionaliteit uit.

Heb je geen huisstijl of ben je er niet tevreden mee? Geen probleem, dan beginnen we bij het begin en zorgen we voor een professionele uitstraling.

heading prefix icon

Bouwen

We bouwen je applicatie op maat

Inmiddels weten wat we gaan bouwen en hoe het er uit moet zien. Tijd om aan de slag te gaan en het daadwerkelijk te bouwen. Het bouwen gebeurt meestal in fases. We hakken het product op in werkbare stukken. Zo blijft het voor jou en ook voor ons behapbaarder.

Tijdens het bouwen leveren we voortdurend onderdelen aan je op. Aan jou de taak om er mee aan de slag te gaan en direct feedback te leveren. Bijsturen is geen probleem.

heading prefix icon

Testen

Testen doen we constant en samen. We testen zoveel mogelijk, van functionaliteit tot gebruiksvriendelijkheid. Hiervoor gebruikten we test tools die automatisch testen.

De testfase is een fase die constant terug keert. Tijdens het proces en zelf nog erna testen we voortdurend. We verwachten dan ook van jou dat je test en feedback levert. Zo werken we samen aan je product, niet als een leverancier maar als partner.