App met gps laten maken

Een app met lokatie voorziening (GPS) is nóg slimmer dan een gewone app. Laat je app reageren op lokatieveranderingen. Start acties of pas het gedrag van de app aan. Sla de data op en maak toekomstige processen slimmer.

Wil ook jij een lokatie voorziening in je app? Wij helpen je er graag mee.

heading prefix icon

Leg de lokatie van het toestel vast

Leg de lokatie van apparaten of personen vast. Gebruik die data om slimme keuzes te maken. Als je je app koppelt aan je CRM of andere systemen heb je de data direct op de juiste plek beschikbaar.

Weten waar personen of middelen zich bevinden heeft veel voordelen. Je kunt je bedrijfsplanning automatisch aanpassen als een chauffeur in de file staat of uitloopt. Rijdt de chauffeur weg naar de volgende lokatie? Dan ben je hier op kantoor direct van op de hoogte. Valt er een afspraak uit of komt er één bij? Je handelt sneller als je weet waar je chauffeurs zijn.

Een ander voorbeeld is kilometerregistratie. Data over afstand en route is super waardevol. Die gebruik je namelijk om voorrij kosten beter te berekenen en misschien zelfs wel meteen, automatisch te factureren. Hoe efficiënt is dat?

heading prefix icon

Start je acties op basis van locatie (geofencing)

Automatiseer het starten van acties op basis van het verlaten of betreden van een gebied. Locatiegestuurde acties of het monitoren van een apparaat-lokatie heet 'geofencing'. Met het betreden of verlaten van een gebied start je dan een bepaalde acties. Hier kun je natuurlijk enorm veel kanten mee uit. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

heading prefix icon

Pas de app aan op basis van je lokatie

Een echt slimme app past zich helemaal aan aan de lokatie waar hij wordt gebruikt.

Hè?! We geven een voorbeeld. Stel je hebt een aantal vertegenwoordigers op de weg. En die bedienen verschillende soorten klanten. Jij hebt een app waarin je hele assortiment en al je presentaties zitten.

Hoe gaaf is het dan wanneer een vertegenwoordiger per klant het voor hem beschikbare assortiment krijgt te zien en alleen de bijpassende presentaties? Het resultaat is minder vergissingen en blijere klanten.

Zo kan je app zich ook aanpassen aan de situatie waarin ie gebruikt wordt. In een rijdende auto, bijvoorbeeld, kan je de app niet of beperkt bedienen. Sta je stil, dan kan je weer alles.

heading prefix icon

Weten wat er allemaal mogelijk is?

Hierboven hebben we veel voorkomende usecases uitgelicht. Maar er is zo veel mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je zelf ideeën? Leg jouw case gewoon eens vrijblijvend aan ons voor.

Grote kans dat we je positief verrassen en jouw 'onoplosbare probleem' omzetten in een super oplossing. Mail of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Mail ons Direct bellen