CRM systeem laten maken

Standaard CRM-systemen zijn er in veel vormen, maar vaak passen deze eigenlijk niet goed. Dan betaal je dus ook voor functies die je helemaal niet kunt gebruiken.

Een maatwerk CRM is gemaakt voor jouw bedrijf. Pas je bedrijf niet aan op het CRM, wij passen het CRM namelijk aan op jouw bedrijfsprocessen.

Door maatwerk te leveren, kunnen we al jouw processen in je CRM verwerken en automatiseren. Dat werkt vertrouwd en motiveert de gebruikers.

En het allerbeste nieuws daarbij is dat dat geen astronomisch bedrag hoeft te kosten. We laten je graag zien welke toegevoegde waarde ons CRM oplevert.

heading prefix icon

Waarom wil je geen standaard CRM?

Een standaard CRM past niet bij je bedrijf

Vrijwel elk bedrijf werkt met klanten, leads en prospects. Daarvoor hoef je geen CRM te laten maken. Maar jouw bedrijf is verder uniek. Met processen die specifiek gericht zijn op jouw klanten, bedrijf en dienstverlening. Deze worden vrijwel nooit hetzelfde ondervangen in een standaard CRM systeem. Gevolg: gemopper, work-arounds en zelfs ontevreden klanten. We merken dat bedrijven vervolgens hun processen aanpassen aan het CRM. Dit werkt inefficiënt en kost veel extra tijd. Dat is duur en bovendien helemaal niet nodig.

Daarnaast zit een standaard- CRM vol met onderdelen die je nooit gebruikt maar toch betaalt. Ook bij je jaarlijkse onderhoud. Da's toch heel raar? Je koopt iets wat je maar deels gebruikt, betaalt daarvoor het volle pond en het brengt je bedrijf onvoldoende verder. Wie is daar dan wel blij mee?

heading prefix icon

Een maatwerk CRM is meer dan een CRM

Je bedrijf groeit en breidt zich uit. De eisen die je aan je CRM stelt veranderen dus ook. Kun je alles nog wel kwijt? Moet je nog een ander systeem gaan gebruiken? Een CRM dat wij maken voor jouw bedrijf, is schaalbaar. Het past zich aan zonder limitaties.

Uitbreiding en aanpassing kan op elk moment. Zelfs als je een functie nodig hebt die eigenlijk niet in een CRM hoort. Wij vinden dat het systeem zich moet zich vormen naar je bedrijf. Ongeacht welke richting je uit wilt. Daarom is Dutch Height ook geen leverancier, maar partner. We leren jou en je processen door en door kennen en staan je bij in elke fase van je bedrijf.

Een gestroomlijnd CRM systeem

Laat het CRM voor je werken

Laat een CRM voor je werken door waar mogelijk processen te automatiseren. Standaard contactmomenten voeren we automatisch uit en via koppelingen communiceren we aanpassingen automatisch met derden. Zo blijft er tijd over voor andere zaken. Jij houdt weer tijd en handjes over voor je core business.

Volledig koppelbaar met andere systemen

Volledig koppelbaar

Naast een CRM werkt je bedrijf waarschijnlijk met meer systemen. Zelfs al kunnen we dit ook in het CRM maken, dan hoeft dat niet. Als iets goed werken dan gaan we het wiel niet opnieuw uitvinden. Zonde van het geld, toch? Een koppeling met je CRM is dan sneller en voordeliger. We kunnen vrijwel elk systeem koppelen, ook dat is weer zo'n voordeel van een op maat gemaakt CRM-systeem.

heading prefix icon

Investering in een maatwerk CRM

Ook maatwerk heeft z'n investering. Maar vaak vallen die kosten reuze mee. Doordat we alleen maken wat je echt gebruikt, valt de ontwikkelinspanning vaak best mee. Daarnaast zijn we er goed in geworden om voor ook voor een beperkter budget een mooie oplossing te maken.

Vergeet niet dat een goed CRM pakket geld oplevert. Je bent minder tijd kwijt aan het bedienen van het CRM waardoor je dus meer kunt doen op een dag.

Ontdek ook wat we voor je kunnen betekenen. Dat kost je hoogstens wat tijd. Leg jouw klantreis eens aan ons voor. Wij denken dat je er blij van wordt.

Mail ons Direct een expert aan de lijn