Software op maat

heading prefix icon

Waarom maatwerk software?

We bouwen je applicatie op maat

Omdat geen enkel bedrijf en werkproces het zelfde is, is het al snel ingewikkeld om een passende software oplossing te vinden. Naar maten je bedrijf groeit zal de wens naar iets passenders groter worden.

Het automatiseren van processen met software versterkt je bedrijf. Je hebt immers meer tijd voor mensen. Daarnaast is het mogelijk ingewikkelde en/of terugkerende processen snel en foutloos uit te voeren.

Dutch Height ontwikkelt software voor vrijwel elk proces. Het resultaat integreren we naadloos met je bestaande of externe systemen.

heading prefix icon

Hoe maken we maat software?

Een ontwikkelproject is een ingewikkeld proces. Om het voor jou als klant begrijpelijker te maken proberen we je hier uit te leggen hoe ons ontwikkeltraject in elkaar steekt.

Ook is het goed om te weten dat we voor elk project een passende strategie toepassen. We zoeken dus naar een klant specifieke aanpak, gebaseerd op een solide ontwikkeltraject zodat kwaliteit altijd voorop staat.

Daarnaast ben je als klant altijd nauw betrokken bij het gehele traject, je maakt deel uit van het team. Zo weten beide partijen altijd hoe het er voorstaat. We verwachten dus een aangewezen persoon binnen je organisatie die de belangen van het project kent en waar nodig knopen kan doorhakken.

Ons ontwikkeltraject
heading prefix icon

Wat kost software op maat?

Maatsoftware kan snel in de papieren lopen. Over het algemeen liggen de kosten tussen de €4.000 en €100.000. Dat is een hoop geld, maar met de juiste strategie is je programma een perfecte investering zijn. Doordat je veel tijd bespaard met geautomatiseerde processen, klanten een betere service levert en minder fouten maakt. Verdien je deze investering terug.

Wil je meer weten over de financiële afhandeling of ben je benieuwd in welk tijdsbestek je een softwarepakket terug verdient? Je kunt ons altijd even bellen.

heading prefix icon

Iets voor jou, maatwerk software?

Voor meer informatie over maat software, verwijzen we je graag naar de volgende pagina. Heb je liever contact met een expert? Bel of mail gerust en we nemen graag alles met je door.

Mail ons Direct bellen