Welk SSL- certificaat

Er bestaan meerdere SSL-certificaten. Tegen verschillende prijzen. Welke heb jij nou nodig voor jouw webshop of website? Wees gerust, dat is niet zo lastig. Kijk hieronder wat jouw situatie is en maak je keuze. Kom je er toch niet uit, neem dan contact met ons op.

heading prefix icon

Situaties voor jouw SSL-certificaat

  • Ik wil alleen aan de AVG (GDPR) voldoen;
  • Ik heb een webshop;
  • Ik wil andere diensten beveiligen (bijvoorbeeld een mailserver);
heading prefix icon

Alleen voldoen aan de AVG-vereisten

Wanneer je alleen aan de AVG of GDPR-wetgeving wilt voldoen, kun je met een basis certificaat prima uit de voeten. Zo kun je ervoor kiezen alleen je domein te valideren. In principe is dit ook voldoende voor de meeste webshops, maar je mist voor je bezoekers wel belangrijke betrouwbaarheidsindicaties. En die wil je misschien juist wel.

heading prefix icon

Een Webshop die vertrouwen geeft

Alleen een domein certificaat, laat wel het "slotje" zien, maar geeft de bezoeker geen informatie over de achterliggende organisatie: jouw bedrijf dus. Wil je je bezoekers een echt veilig gevoel geven over je website, kies dan minimaal voor certificaat met bedrijfsgegevens of beter nog, voor een EV-certificaat.

Met een EV-certificaat heb je het "slotje" én de bekende groene balk bij het laden van je website in een browser. Daarbij kunnen bezoekers die op het slotje klikken, meteen zien wie de eigenaar is van het domein. Op die manier krijgt jouw webshop een echt betrouwbare uitstraling. En geloof ons, dat levert meteen extra omzet op.

heading prefix icon

Overige diensten en geldigheid

Je kunt ook voor applicaties, Facebook-toepassingen, mailservers en veel meer diensten een beveiligingscertificaat toepassen. Vaak is hiervoor een basis validatie al voldoende.

De verschillende certificaten kennen andere prijzen en hebben een beperkte geldigheid. Deze is meestal een jaar. De kosten komen ook jaarlijks terug. Voor veel certificaten biedt Dutch Height een voordeelpakket, waarbij je voor een geldigheid van 2 of 3 jaar vooruit afrekent en daarvoor een interessante korting ontvangt.

Neem gerust even contact op met Dutch Height voor de beste keuze in jouw situatie. We leggen het je graag uit.

Mail ons Direct bellen