Website met chat functie

Biedt direct antwoord

Geef bezoekers direct de mogelijkheid om vragen te stellen.

Persoonlijke interactie

Help bezoekers verder met een echt persoonlijk antwoord.

Automatisch antwoorden

Geen tijd? Stel automatische antwoorden in om je bezoekers toch te woord te staan.

heading prefix icon

Biedt direct antwoorden met een chat functie op je website.

De bezoeker is op je website en is op zoek naar jou product of dienst. Om te bepalen of jou aanbod is wat de bezoeker nodig heeft, zoekt hij of zijn naar antwoorden. Deze antwoorden biedt je website in de vorm van uitgekiemde teksten. Maar wat als de bezoeker opzoek is naar een specifiek antwoord? Dan is een chat functie een perfecte oplossen. Met een chatfunctie op je website, geef je je bezoeker de mogelijkheid geven om direct contact met je op te nemen.

Hierdoor kunnen specifiekere vragen gemakkelijk beantwoord worden met een directe en persoonlijker antwoord.

Persoonlijk antwoord

Als klant of bezoeker wil je niets liever dan direct antwoord op je vraag. Het juiste antwoord wekt vertrouwen en is vaak het begin van een aankoop of nieuwe klant.

Echter is het onmogelijk elke vraag te beantwoorden met teksten, vragen zijn meestal persoonlijk en een antwoord kan altijd tot nieuwe vragen leiden. Door bezoekers toegang te geven tot een chat functie, kunnen ze deze vragen direct stellen. Lukt het je deze vragen te beantwoorden, dan zal er gelijk een band ontstaan wat veel vaker tot conversie leidt dan bijvoorbeeld een simpel contact formulier.

Automatisch antwoord

Je bent de hele dag druk, dus heb je wel tijd om nog een kanaal in de gaten te houden? Door automatisch antwoorden kun je bezoekers toch direct antwoord geven en creëer je meer tijd om te antwoorden.

Ben je helemaal niet in de gelegenheid om te antwoorden, vraag de bezoeker dan om een email of telefoonnummer. Daarmee kun je later, wanneer het jou uitkomt alsnog contact opnemen.

De voordelen van een website chatfunctie op een rij

  • Persoonlijk antwoord
  • Direct contact met je bezoeker
  • Automatisch antwoorden wanneer het even niet uitkomt
  • Betere conversie dan een formulier
  • Annoniem
heading prefix icon

Benieuwd hoe we een chatfunctie op jou website maken?

Weten of een chatfunctie iets voor jou is? Of benieuwd wat het kost dit op je website te laten maken? Bespreek het gewoon met ons. Kost niks, nou ja een beetje tijd. Maar dan weet je wel wat je móet weten.