Onderhoud en support

Je oplossing is live! Nu ga je er dagelijks mee werken en wil je er ongestoord van profiteren. Onze oplossingen zijn immers voor jou een middel om klanten te binden of medewerkers te ontzorgen?

Die continuïteit borgen we door professionele support. Gewoon vanuit Nederland. Bij ons ben je geen nummer. We kennen onze klanten. Juist bij de support-afdeling.

Vanuit de dagelijkse operations denken we met je mee. Wanneer we nieuwe technieken hebben en jij nieuwe behoeften, kunnen we de oplossingen met je organisatie mee laten groeien.

heading prefix icon

Waarom is goede support een succesfactor?

Service Levels

In een SLA maken we samen afspraken over ondersteuning en uptime van je systemen. Van uitsluitend telefonische support tot 24/7 monitoring en ondersteuning voor bedrijfskritische processen. Dutch Height biedt heldere overeenkomsten die perfect passen bij jouw situatie en behoeften.

24/7 Monitoring

Wanneer je te maken hebt met bedrijfskritische software, denk aan een internationale webshop, wil je dat deze altijd beschikbaar is. Het liefst wil je een dreigende verstoring zelfs voorkomen. Dat kan! Aan de hand van parameters kan Dutch Height de status van je systemen 24/7 monitoren en in de meeste gevallen zelfs een storing voorkomen.

Helpdesk

Onze helpdesk kent onze software en CMS door en door. De desk bestaat uit collega's die al jaren bij ons werken en bewezen hebben klanten fijn en snel te kunnen helpen. Zij bouwen graag een band met je op. En het leuke. Je kunt ze gewoon bellen. Beter en persoonlijker dan een ticket en een mailwisseling. Of niet?

Updates en upgrades

Als je CMS, webshop of andere software 'live' is, ben je niet klaar. De techniek gaat door. Veiligheid gaat boven alles. Actuele software is daarbij een must voor elke ondernemer. Wij zorgen ervoor dat jouw software altijd de laatste versie omvat. Zo kun jij met een gerust hart je klanten bedienen. Wij zorgen ervoor dat hun data veilig is en blijft.