Hoe krijg jij de beste webshop?

Een effectieve webshop kies je niet op basis van prijs. Het is je enige en dus belangrijkste verbinding met je klanten.

Die vormen ons vertrekpunt voor jouw webshop. We vertalen hun aankoopredenen en jouw eisen in een perfecte webshop.

Dit kan alleen goed als we jou beter leren kennen. Jij kent immers jouw klanten het beste. We luisteren en vragen door.

Die uitkomst vertalen we in een plan van aanpak. Mét een heldere offerte zonder open eindjes, maar met heldere garanties.

Dé succesfactoren van een goede webshop

Gebruikersvriendelijk

Een perfecte gebruikservaring is dé succesfactor voor een website. Dat betekent razendsnel, een logische schermindeling en eenvoudig zoeken. Daar hoort zeker een soepel bestelproces bij dat vanaf elk device makkelijk werkt.

Eenvoudig beheer

Met het CMS beheer je niet alleen je content. Je hebt van hieruit ook de volledige controle over voorraad, producten en je order-flow. Je hoeft niet vanuit allemaal deelsystemen te werken, dus de kans op fouten en daarmee ongemak voor je klanten is minimaal.

Betaalcomfort

Je wilt je klanten zoveel mogelijk betaalcomfort geven. Wij werken samen met een toonaangevende verwerker van betaalproducten. Dit afrekenportal is geïntegreerd in onze webshop. iDeal, PayPal, creditcards, we bieden voordelige ondersteuning voor vrijwel alle betaalmethoden.

Meten is weten

Optimaliseer je verkoop en meet je prestaties. Stel doelen en houd bij wat je realiseert in omzet, aantallen en productcategorieën. Met de parameters in de webshop kun je snel een eenvoudig bijsturen, acties inzetten, etc.

Denk je aan een website toe te zijn, maar heb je nog veel vragen? Leg je ideeën aan ons voor. Dat kost je wat tijd, maar dan heb je wel al je antwoorden. En lekkere koffie!

maak vrijblijvend kennis