Bezoekers en conversie meten

Weten hoeveel bezoekers je website of webshop trekt is essentieel voor je business. Het verkeer dat je website trekt is een goede indicatie van de prestatie. Met inzicht in unieke en terugkerende bezoekers kun je je webshop of website verbeteren.

Hoeveel bezoekers doen waarvoor de website bedoelt is? Dat is conversie, bij een webshop is dit vaak de verkoop van producten. Bij een website zijn het vaak nieuwe leads.

Deze informatie is heel belangrijk voor een online ondernemer. Maar mag je deze informatie zomaar opslaan? Hoe zorg je er voor dat dit past binnen de AVG wetgeving?

heading prefix icon

Bezoekers en conversie meten voor website's

Verkeer en klik meeting

Met je website wil je een doel bereiken. Welk doel dit is bepaal je zelf. Een bezoeker converteert als hij of zij dit doel behaalt. Vaak is dit doel een nieuwe lead of informatie aanvraag. Maar het kan echt van alles zijn. Om dit te bepalen moet je dus nauwkeurig inzicht hebben in het aantal bezoekers en het aantal keer dat een bezoeker converteert.

Als wij een website voor je maken, dan zorgen we er voor dat je gemakkelijk het verkeer en conversie kan zien. Zo heb je altijd inzicht in wat je website echt oplevert.

Mail ons
heading prefix icon

Bezoekers en conversie meten voor webshops

Bezoekers aantal grafiek

Als webshop eigenaar wil je dat je klanten je producten gemakkelijk kunnen kopen en dat ze tevreden zijn met je winkel. Ook wil je weten hoe klanten op je webshop terecht komen, welk percentage echt wat koopt en hoe een bezoeker tot een aankoop komt. Met deze informatie kun je je webshop beter afstemmen op je doelen en kun je doeltreffend reclame maken.

Een goede meting geeft je inzicht in al deze informatie. Ook voldoet deze aan de AVG wetgeving om de privacy van je bezoekers en klanten te beschermen.

Benieuwd hoe we verkeer en conversie meten op jou website? Of wil je een website laten maken die verkeer en conversie meet? Leg jouw case gewoon eens vrijblijvend aan ons voor.

Grote kans dat we je positief verrassen en jouw 'onoplosbare probleem' omzetten in een super oplossing. Mail of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Mail ons Direct bellen