Koppeling met Exact laten maken

Automatische verkoopfacturen

Je verkoopfacturen automatisch in exact, bijvoorbeeld uit je webshop.

Altijd alles veilig en versleuteld

We zorgen voor beveiligde communicatie, door de verbinding te versleutelen.

Inkoopopdrachten en voorraad

Je inkoopopdrachten en voorraad synchroniseren we ook automatisch met Exact.

Bespaar tijd en voorkom fouten

Door standaard processen te automatiseren voorkom je fouten en bespaar je tijd.

heading prefix icon

Welke functies van Exact gebruikt jou bedrijf?

Exact logo

Exact biedt veel mogelijkheden, welke functies we gaan koppelen is aan jou. Gebruik je alleen facturatie? Geen probleem, we koppelen alleen wat je echt nodig hebt.

Wat is een koppeling? Heel simpel, het is een aansluiting om systemen te koppelen. In dit geval is het dus een koppeling tussen jou Exact omgeving en een ander systeem. Dit kan je webshop zijn of een ander programma. Naast gegevens uitwisselen, kunnen complexe processen beschikbaar worden gemaakt. Hierdoor kun je veel tijd besparen en fouten voorkomen.

Hieronder bespreken we drie veel voorkomende situaties.

Facturatie automatiseren

Heb je een webshop? Dan wil je automatisch je verkoopfacturen in Exact, direct nadat je klant heeft afgerekend. Zoals je je kan voorstellen scheelt dit veel fout. Naast tijdwinst verzeker je jezelf van een up to date administratie.

Voorraad uitwisselen

De voorraad module van Exact in je andere software gebruiken. Zo heb je alle data centraal op een plek, direct gekoppeld aan de rest van je administratie. Zonder dat je vast zit aan Exact.

Analyses en overzichten

De data in je Exact omgeving is super waardevol maar valt of staat met het bruikbaar maken. Door de data uit het systeem te laden kunnen we deze op alle mogelijke manieren tonen of combineren met data buiten Exact.

heading prefix icon

Wat kost een Exact koppeling?

Dat klinkt natuurlijk allemaal super, je bespaart een hoop tijd en voorkomt fouten. Maar wat kost een koppeling? Uiteraard ligt dat erg aan de soort en de complexiteit van de koppeling. Over het algemeen ligt de prijs tussen de €2.000 en €10.000. Voor ieder budget is er een oplossing.

Een Exact koppeling klinkt ingewikkeld, daarom begrijpen we dat je vragen hebt. Bespreek het gewoon met ons. Kost niks, nou ja een beetje tijd. Maar dan weet je wel wat je móet weten.

Maak direct een afspraak Bel direct met een specialist